Over Smaakwerk

Smaakwerk is een initiatief van Jan Buursma. in 2012 heeft hij er voor gekozen om met Smaakwerk  de wereld van de smaken en het werken te combineren. Hoewel de professionele zaken wereld ogenschijnlijk verschilt van de wereld van de overwegend hiërarchisch gestuurde keukens, waren de parallellen duidelijk zichtbaar. Mensen die kiezen voor wat ze leuk vinden, zijn gelukkige mensen. Dit inzicht is de belangrijkste motivatie geweest om met Smaakwerk Smaak te geven aan mensen.

Dit gaat altijd gepaard met genieten, proeven, koken en eten.

Kookreis Sardinië, Taal kookreis en Italian Fun.

De kookreizen naar Sardinië en de workshop “Italian fun” worden samen georganiseerd met de Sardijn Lucio Piras. Als getogen Sardijn uit Alghero kent hij de locale gebruiken en de culinaire uitspattingen en gebruiken van het eiland als geen ander.

De taal kookreizen worden in nauwe samenwerking met Dietrich Gerretzen-Spies georganiseerd,  een bevlogen docent van A Presto met een grote liefde voor italie.

IMG_2015

DSC_1020

Workshops & Trainingen

De workshops & Trainingen worden in overleg en zonodig in samenwerking met andere partijen georganiseerd. Hierbij kan koken worden gecombineerd met b.v  discussie en theater. Kortom alles wat nodig is voor een perfecte bijeenkomst.

Een van de samenwerkingspartners is Proluder een theaterbedrijf gespecialiseerd in communicatie.

Grote kook-events worden georganiseerd in samenwerking met het Culinair Centrum Beverwijk.