Kookworkshops en trainingen

Training “Smaakwerkt”

“ Smaakwerk”  vindt zijn oorsprong in de filosofie dat mensen de smaak van een organisatie bepalen, zoals ingrediënten de smaak van het gerecht bepalen. Een goed uitgebalanceerd gerecht is lekker, verrassend, onderscheidend, smaakt naar meer en verkoopt zichzelf. Deze parallel gaat ook op voor organisaties.
Zoals de kok weet welke smaakcombinaties succesvol zijn, hoe hij de gerechten kan verbeteren door de ingrediënten tot zijn recht kan laten komen, zo zal de manager hetzelfde met zijn mensen moeten doen.
Kortom, het is geen training over doelstellingen of resultaten maar over mensen en intermenselijke processen.
In de training wordt gekookt voor de ander, gereflecteerd op het team functioneren en de verschillende rollen. Een zware training? Nee, het meest belangrijke is de lol, mensen die plezier hebben zijn het meest ontvankelijk voor veranderingen.
En daarnaast wordt er geproefd, gecreëerd, gekookt en gegeten. Uiteindelijk ben je een klant van jezelf.
Deze culinaire teambuilding wordt op maat voor uw organisatie gemaakt om smaak te geven aan mensen en het bedrijf. De training is gericht op interne teamprocessen in relatie tot communicatie met uw bedrijfsdoelstellingen.

Bij de trainingsworkshop  ”Smaakwerkt” wordt samengewerkt met Proluder.

Proluder is een bedrijf gespecialiseerd in communicatie en theater. De training “Smaakwerkt kan op locatie van de klant of in een kookstudio in de buurt worden gegeven.

Informatieverzoek workshops